П`ятниця, 17.05.2024, 12:17
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2010 » Вересень » 3 » ООН навчатиме черкаську міліцію боротися з курінням
ООН навчатиме черкаську міліцію боротися з курінням
17:50
Всесвітня організація охорони здоров'я – спецустанова ООН – 6–7 вересня проведе семінари-тренінги для черкаських дільничних інспекторів про те, як правильно накладати штрафи за куріння в недозволених місцях. Напередодні тренінги вже пройшли в Києві і Донецьку.

Такий "лікнеп" запровадило Головне управління МВС України, розіславши по всіх обласних управліннях наказ щодо співпраці органів внутрішніх справ з громадськими організаціями та проведення спільних семінарів. Їх планується провести у більшості обласних центрів України до кінця року.

"Як не дивно, дуже багато правоохоронців не те що не розуміли, що за куріння в недозволених місцях потрібно накладати штрафи, а навіть і не чули про це, – говорить голова Коаліції громадських організацій "За вільну від тютюнового диму Україну" Сергій Гончар. – Саме тому нам доводилося розпочинати семінари з пояснення того, яке шкідливе пасивне куріння і чому за кордоном вже нікого не дивують штрафи за куріння в недозволеному місці".

Крім цього, правоохоронці разом з представниками громадських організацій "ганятимуть" продавців тютюнових виробів, які здійснюють поштучний продаж сигарет.

"Нам запропонували разом ходити в рейди проти бабусь, які незаконно поштучно продають сигарети, – зазначає Сергій Гончар. – Штраф за таку торгівлю становить 500 гривень з вилученням продукції. Якщо двічі-тричі застосувати такі санкції, цей нелегальний бізнес стане нерентабельним".

джерело: http://pres-centr.ck.ua

Переглядів: 680 | Додав: gosokil | Теги: міліція, го, громадська організація, Штрафи, Куріння в недозволених місцях | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024