П`ятниця, 17.05.2024, 14:15
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2010 » Травень » 29 » поздоровлення з 9 травня
поздоровлення з 9 травня
14:20

Шановні ветерани!

Сердечно вітаємо Вас з Днем доблесті та героїзму, ювілеєм Великого подвигу патріотів — річницею Великої Перемоги над німецько-фашиськими загарбниками!

День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність та самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом — істинний приклад патріотизму для нащадків.

Багатьом героям, полеглих на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу. Сьогодні, в річницю героїчного подвигу, немає багатьох поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу та незалежність Батьківщини, повернулися в післявоєнну розруху, мужньо подолали всі тяготи, відновили зруйновані міста та селища. Пам'ять про них непідвладна часу, як і непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди — і через десять років, і через сто, і через століття. Обов'язок нинішніх поколінь — бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її та зберегли прекрасною і квітучою. Щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням — немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

Рада ГО "Сокіл”, Молодіжний актив Звенигородщини.

Дорогі Ветерани, Учасники бойових дій, трудівники тилу, вдови солдатів!

Ми в вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразок мужності, силу духу, самопожертву, яку ви виявили в тяжких боях за рідну землю.

Вітаючи Всіх, хто пройшов вогонь Великої вітчизняної війни, з днем Великої Перемоги, бажаємо міцного здоров'я, чудового настрою. Хай не болять Ваші рани, хай щастя та радість не переводяться в Ваших оселях. Низький Вам уклін!

Звенигородська молодіжна районна організація ПР


Переглядів: 1626 | Додав: administrator | Теги: Травень, Кравчук Е.Ю., ГО Сокіл, Ветерани Великої війни, го, 9 травня | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024