Неділя, 19.05.2024, 10:17
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2009 » Грудень » 22


Прилетіли перші «ластівки» передвиборної агітації партій. У місті з’явилися підлітки в шапочках та шарфиках з символікою Партії регіонів, багато типографічної продукції різних партій, браслети-закладки та наклейки від БЮТ. Поліграфічну агітацію Ми зразу залишили в спокої, адже вона і в Африці поліграфія, тим більше на всіх виборах всі кандидати використовують найкращі поліграфічні матеріали. Вирішили протестувати на елементарну безпеку шапочки та шарфи від ПР та браслети від БЮТ, адже більше всього вони користуються популярністю у дітлахів. Протестували продукцію від ПР – синтетика, щоправда гарний колір, на жаль напис не вишитий а нанесеній фарбою. Перший тест: нормально розтягується, зшито доволі міцно.(хоча якість ... Читати далі »

Переглядів: 801 | Додав: administrator | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (0)


Після виходу наклепницької статті "А Сокіл в'є гніздо”, яка була опублікована в районній газеті "Шевченків край”, Рада громадської організація звернулась до всіх інстанцій, на які спирався автор статті, та отримала відповіді, що журналіст до них не звертався. Спробували отримати офіційні дані про журналіста — виявилось, що то є конфіденційна інформація. Спитали, яким же чином отримав журналіст інформацію: теж під табу. Намагалися отримати будь яку інформацію про статтю, чи то було журналістське розслідування, чи завдання редакції, чи то хтось просто "замовив” - суцільні таємниці, виникає враження, що то не редакція газети а підрозділ надсекретної розвідки. Попрохали надрукувати спростування згідно чинного законодавства, отримали дивну відповідь : "А що саме Вас не влаштовує?”, не чекали такого почути від головного редактора..... Адже по закону саме автор має прав ... Читати далі »

Переглядів: 831 | Додав: administrator | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (1)


18 грудня проведено спільне патрулювання міста Звенигородка, можемо поділитися першими враженнями. Чергування розпочалося біля райвідділку міліції, були перевірені всі бари та розважальні заклади міста та кінотеатр. В цілому порушень законодавства не виявлено, тай молоді в центрі міста значно поменшало, адже "Діскохауз” вже не працює. Хоч і якою "славою” не користувався цей заклад, але то було єдине місце відпочинку для молоді. В цілому ситуація задовільна, враховуючи той факт, що багато студентів не приїжджають перед новим роком, а при морозі молодь на дворі довго не витримає. Одне зауваження було зроблено в барі "Авеліна” неповнолітнім дівчатам з пляшками пива, але вони після питання: "А скільки Вам років?” швидко покинули заклад. Такий досвід з громадськими формуваннями потрібно запровадити у цілому районі, в кожному селі є ініціативні люди ... Читати далі »

Переглядів: 813 | Додав: administrator | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (2)


Нас зацікавила стаття в газеті "Шевченків край” від 18 грудня 2009 року "тепер апарат холтер буде і в Звенигородці”. Звісно, дуже радує той факт, що напередодні виборів всі становляться такими благодійниками. Тай сучасне обладнання завжди потрібне в медицині. Питання в іншому: Якщо такі подарунки від спонсорів та меценатів, то чому у статті присутня політична реклама кандидата в президенти? Якщо то була політична передвиборна акція, яким чином державний посадовець голова держадміністрації пан Попко там задіяний, та й ще в свій робочий час займається політикою?

Якщо взяти до уваги, що дана стаття надрукована в одному блозі "Позиція”, який присвячений політичній рекламі кандидату в Президенти Ющенку, можна прийти до висновків, що то є політична передвиборна агітація, п ... Читати далі »

Переглядів: 801 | Додав: administrator | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (0)


Спілкуючись з людьми, перебуваючи на багатьох прийомах представників від кандидатів в Президенти України та слухаючи проблеми громади, також маючи великий досвід спілкування з владою різних рівнів, Рада ГО "Сокіл” вирішила започаткувати номінацію нагороди "Паперовий посадовець”. Ця нагорода буде вручатися найбільш бездіяльним посадовцям, які звикли працювати в режимі бюрократії та повністю перетворювати посадові обов'язки на "паперові” показники.

Згідно опитування щодо ефективності діяльності посадовців району, лідируюче місце в цій номінації беззаперечно займає голова держадміністрації Попко В.М., з чим Ми його і поздоровляємо. Стільки нарікань на зловживання владою та байдужістю до потреб громади доволі рідко можна було ... Читати далі »

Переглядів: 768 | Додав: administrator | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (0)


Довічне питання: як змусити посадовців працювати?

Тихо йде життя містечка, ззовні складається враження, що нічого цікавого не відбувається. Ні в місті, ні в районі. Але коли починаєш спілкуватися з різними гілками влади, починаєш розуміти, що практично вся система бездіяльна…. На папері все чудово, робота кипить, тонни документів «кочують» з кабінету в кабінет, всі зайняті роботою. Але що пересічному мешканцю громади до тієї «паперової» роботи? Так як звітуює в газеті «Шевченків край» ра ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: administrator | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024