П`ятниця, 17.05.2024, 15:09
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2009 » Жовтень » 30

Гарно пройшов концерт за підтримки БЮТ, майоріли прапора, виступали артисти....До пізнього вечора поруч працювали атракціони, що ще треба для доброго відпочинку громади? Та по суті небагато, але якщо придивитися ближче, не все так красиво, як здається на перший погляд. І хоча влада країни постійно декларує необхідність підвищення цін на тютюн та алкоголь, навіть малюсінького агітаційного плаката щодо здорового життя не було видно. А ось молоді з “слабоалкоголкою” та цигарками в руках було вдосталь.... Дуже дивно виглядить ситуація, коли лідерка БЮТ бореться за здоров'я нації, та на її концертах представники партії спокійнісінько дивляться, як молодь вживає алкоголь та палить... Але залишимо в спокої політику, Ми вирішили з'ясувати питання, де ж саме неповнолітні мають змогу придбати алкоголь та цигарки. 27 жовтня, за уча ... Читати далі »

Переглядів: 895 | Додав: gosokil | Дата: 30.10.2009 | Коментарі (0)

Досить дивна ситуація склалася з місцями паркування для автомобілів в центрі міста за міською радою. По суті то є діловий центр нашого міста, де скупчено безліч необхідних адміністративних будівель та банків. З сторони вул. Чорновола висить знак “Рух заборонено”, з сторони міської ради - “Рух заборонено крім службових автомобілів”. З початку поцікавимося, що то за звір такий - “службовий автомобіль”. Дивимось законодавчу базу - До категорії службових легкових автомобілів відносяться легкові автомобілі, які знаходяться на балансі юридичних осіб всіх форм власності а також можуть надаватися замовнику на договірних умовах (з водієм). По суті, такий автомобіль повинен бути на балансі підприємств та організацій... З початком кризи, таких автомобілів залишилося небагато, тоді будемо з' ... Читати далі »

Переглядів: 992 | Додав: gosokil | Дата: 30.10.2009 | Коментарі (0)

Напевно Громада міста з цікавістю спостерігає за перебігом подій, як у країні так і у нашому місті.... Зовні все дуже спокійно, будуються нові магазини, супермаркети, розбудовується інфраструктура... Зовні все пречудово. Але не зрозуміло, чому діяльність громадської організації зустрічає такий спротив районної влади. Напевно панам посадовцям дуже не подобається, що почався процес висвітлення справжнього стану речей в громаді, “затріщали” крісла під “нерадивими” чиновниками. Вже неможливо буде прикрити паперовими звітами свою бездіяльність та неспроможність вирішувати елементарні проблеми громади, напевно тому районна влада перейшла в відкритий наступ. Пішли запити райдержадміністрації щодо законності розповсюдження інформаційного листка громадської організації, знову та в котрий раз підіймається питання за намет громадської організації, тепер вже питання підняте райрадою... Шановні пани голови Попко та Пащенко, що Вам відповісти..... Скільки можна “ганяти” контролюючі інстанції до ць ... Читати далі »
Переглядів: 884 | Додав: gosokil | Дата: 30.10.2009

Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024