П`ятниця, 17.05.2024, 13:35
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2009 » Листопад » 12

Хоча політики добре залякали населення України, все-таки потрібно пам'ятати, що через два місяці вибори президента України. З спілкування з агітаторами різних партій, виявилось, що велика кількість населення не перевірила свої дані в списках виборців та взагалі доволі пасивно відноситься до цієї події. Потрібно пам'ятати, що від Вашого вибору буде залежати наступні роки добробуту нашої держави та громади. Бажаєте жити так далі — голосуйте за кандидатів провладних партій, не подобається — голосуйте за опозицію, і вони не влаштовують — голосуйте за інших або "непрохідних” кандидатів. Але ПЕРЕВІРТЕ СВОЇ ДАННІ В СПИСКАХ ВИБОРЦІВ ТА ОБОВ`ЯЗКОВО ... Читати далі »

Переглядів: 826 | Додав: gosokil | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (2)

Чому завжди посадовцям потрібні інструкції, вказівки, накази, та закони? Що це за біда така в Україні? Навіть до звичайної лопати напевно потрібно 320 інструкцій та 580 наказав та вказівок, як цим "загадковим” інструментом користуватися.... Але навіть після детального вивчення цих "важливих” документів та спільного колегіального обговорення, лопатою так ніхто й не копає. Бо нікому!!!! Знову повертаємось до старого питання — молодь, алкоголь та тютюнові вироби. Громадська організація провела велику роботу, прийняті рішення міської ради щодо обмеження вживання алкоголю та тютюну, є чинне законодавства щодо заборони продажу даної продукції неповнолітнім, але "віз і досі там”. Підприємців зовсім не лякають величезні штрафи, а добрі "бабці” як сиділи, продаючи цигарки в роздріб, так і сидять. Спробували поговорити та пояснити щодо законності такої торгівлі. ... Читати далі »

Переглядів: 850 | Додав: gosokil | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Як виявилося, в Україні напевно все-ж таки є три епідемії грипу — сезонний, пандемічний та "політичний” грип. На відміну від двох перших, останній по суті наніс самої великої шкоди нашій країні. Та й діагнози суттєво відмінні — при захворюванні на звичайний та пандемічний грип — звичайні симптоми хвороби — температура, нежить, головний біль... В таких випадках люди звертаються до лікарів та через деякий час при лікування повертаються до нормального життя. Дивує, що симптоми "політичного” грипу абсолютно протилежні: У політиків явно виражений викид адреналіну, бажання працювати, нездоланний потяг проявити турботу до Українців, бажання постійно кудись їздити та щось робити.... Тільки трохи сумно від того, чому коли було потрібно їздити та робити, всі займалися політичними війнами.... Розглянемо ситуацію з самого початку — МООЗ ще влітку попереджало про можливу епідемію пандемічного грипу (та й всі українці вже дав ... Читати далі »

Переглядів: 767 | Додав: gosokil | Дата: 12.11.2009 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024