П`ятниця, 17.05.2024, 12:54
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2010 » Листопад » 30
«Проект Житлового кодексу містить норми, які грубо лобіюють інтереси компаній-забудовників та їх приватних ЖЕКів», - коментує підготовлений до другого читання проект Житлового кодексу Голова «Демократичного Альянсу» Василь Гацько.

«У зв’язку з суспільною необхідністю» забудовники вилучатимуть житло, що знаходиться у приватній власності, і зноситимуть будинки. В руках корумпованих суддів та чиновників «суспільна необхідність» має всі перспективи стати джерелом їх персонального збагачення», - говорить він. Василь Гацько зазначає, що «новобудови майже автоматично потраплятимуть в обслуговування приватних ЖЕКів, заснованих забудовниками. - "Наглядові ради, які створюватимуться органами місцевого самоврядування для тимчасового управління багатоквартирним будинком та визначення виконавця послуги з управління ним, будуть формуватися з представника органу місцевого самоврядування, представників забудовника, і якогось міфічного, не згадуваного більше у законодавстві, ... Читати далі »
Переглядів: 1059 | Додав: gosokil | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

Громадські організацій та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків звернулися до Президента України з проханням не підписувати Податковий кодекс.

У своєму зверненні вони зазначають: «Податковим кодексом передбачено, що особою, відповідальною за погашення грошових зобов’язань чи податкового боргу платника податків, є «стосовно кооперативів, кредитних спілок, товариств співвласників житла або інших колективних господарств - їх члени (пайовики) солідарно».

На членів названих вище неприбуткових організацій невиправдано поширюється відповідальність за зобов’язаннями таких організацій.

Це ставить їх навіть у гірше становище, аніж засновників суб’єктів підприємницької діяльності, які, як правило, не несуть відповідальності за зобов’язаннями створених ними юридичних осіб.

«Ця норма дозволяє за наявності заборгованості за названими кооперативами, спілками чи товариствами ініціювати їх ліквідацію та пред’явити вимогу до будь-кого з членів про сплату всієї ... Читати далі »
Переглядів: 791 | Додав: gosokil | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

Виступи підприємців проти Податкового кодексу не просто зруйнували міфи, на яких трималася сьогоднішня влада, а й запустили "годинникову бомбу" під усю сучасну політичну систему країни.

Руйнація легітимності

Легітимність нинішньої влади, ступінь її визнання суспільством - трималася на трьох основних ідеологемах:

- сильна влада, для власного електорату;

- народ не підніметься, він деморалізований і у всьому розчарований, для "чужого" електорату та "противсіхів";

- стабільність і реформи, на експорт, перш за все, на Захід.

Саме на закріплення цих ідеологем і спрямовувалася діяльність правлячої команди.

Здавалося б, усе працює. Свої виборці вибачають підняття цін та тарифів, задовольняючись наявністю у владі "своїх", опозиція розбита й більшість громадян не вірить усім політикам, Захід дає гроші, що від нього й потрібно, закриваючи очі на порушення прав та свобод людини, а від Росії, н ... Читати далі »
Переглядів: 769 | Додав: gosokil | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024