П`ятниця, 17.05.2024, 10:43
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2009 » Жовтень » 11 » а чи потрібно нам паркани, щоб відгородитися від проблем?
а чи потрібно нам паркани, щоб відгородитися від проблем?
00:50
ВІД НАС ВІДГОРОДЖУЮТЬСЯ!!!

Високий паркан не вирішить проблему малолітнього алкоголізму та наркоманії, А ПОПОВНИТЬ "ЇХНІ РЯДИ."

Саме така впевненість виникає після того, як починаєш вникати в ситуацію з ГО "СОКІЛ" та спортивним майданчиком Загальноосвітньої школи № 1, і починаєш спостерігати за діями чиновників у цих ситуаціях. Спочатку розглянемо ситуацію із спортивним майданчиком .

Позиція дирекції школи досить цікава , на прохання ГО " Сокіл" надати доступ до майданчика з 15.30 – 19.00 прозвучало :

- " Доступ до майданчика закрито у зв’язку з тим , що майданчик був місцем постійного збору наркоманів." – Саме таке пояснення було почуто від директора ЗОШ № 1

Але при цьому забувається, що на спортивному майданчику в позашкільний час грало 8 – 12 підлітків, які мешкають неподалік школи, котрі після закриття майданчика забором опинилися на вулиці. Саме після цього вони пізнали "солодкий" смак тютюну та алкоголю. Тож і виходить, що вирішуючи наслідки, а не борючись з причинами, владою було поповнено ряди алкогольно- та наркозалежних- на декількох підлітків.

Ситуація по ГО "Сокіл" взагалі виглядає досить дивно. Мало того, що було закрито клуб любителів новітніх комп'ютерних технологій. З незрозумілих причин було почато компанію по перешкоджанню початку роботи намету по вул. Пролетарській, де буде проводитися статутна діяльність ГО "Сокіл". Невідомо звідки взялися твердження, що там буде бар. Цікаво, що саме у твердженнях "шановного пана журналіста " називається баром – акція “подаруй дитині книгу ”, та інші соціальні проекти, саме з цією метою і було встановлено намет. Врахувавши при цьому розгляд заяв, котрі м’яко кажучи взагалі не попадали під розгляд Головою Звенигородської Державної Районної Адміністрації " паном" Попком В.М. Виникає декілька резонних запитань:

- Чому так активується весь державний апарат проти молодих, енергійних, освічених, бажаючих щось змінити на позитивне. Котрі своїми діями викривають не доопрацювання, елементарне незнання законів, а інколи і злочину недбалість посадовців. І чому цей апарат такий в’ялий, коли потрібно захищати інтереси держави та простих громадян? Проте зустрічаються посадовці, котрі прагнуть позитивних змін, наприклад керівництво та деякі депутати Звенигородської міської ради, котрі підтримали проекти спрямовані на позитивне виховання молоді та підтримання здорового способу життя. Особиста подяка за підтримку і розуміння міському голові Саєнку О.Я., секретарю міської ради Золотьку М.В..

-” Що, злякалися нерадиві та байдужі до проблем громади посадовці що молодь краща за Вас?” Що саме вони можуть почати розгойдувати крісла під непрофесійними та продажними чиновниками? А співпрацювати з ініціативною молоддю або виконувати належно свою роботу неспроможні:?

Ось і маємо, що для того, щоб чиновники почували себе “ сухо та затишно ” у своїх зручних шкіряних кріслах, потрібно не лише не просити допомоги у влади, а й не заважати їм байдикувати. Ми не маємо на увазі рядових працівників органів влади, котрі чесно виконують свої обов’язки (але на жаль не всі). І взагалі "шановні панове посадовці", чому Ви нас усіх ставите до однієї когорти, серед нас є і майбутні геніальні лікарі, видатні спортсмени, винахідники в різних галузях і просто герої нашої Країни. І саме Ваша зневага до громади району може привести до зникнення когось із них.

- То що, для Вас важливіше власний спокій, чи все таки майбутнє нашого районну???

А за виправдання “поставимо паркан — і всі проблеми зникнуть ” можна сказати лише одне -

ВІД УСІЄЇ ГРОМАДИ НЕ ВІДГОРОДИШСЯ, ТА Й ПРОБЛЕМИ РАЙОНУ НЕ ЗНИКНУТЬ..... .

Звертаємося до інших громадян хочеться зазначити , що саме Ми з Вами обираємо цих чиновників. Тож наступного разу не помилимось…

ШПРИЦ, АБО М'ЯЧ? ЦЕЙ ВИБІР ВИ СТАВИТЕ ПЕРЕД НАМИ "ПАНОВЕ КЕРІВНИКИ..." 



З повагою до жителів Звенигородщини від імені

громадської групи "МОЛОДІЖНИЙ АКТИВ ЗВЕНИГОРОДЩИНИ"

Пятаченко Олександр Георгійович

Переглядів: 857 | Додав: administrator | Теги: НГО, ГО Сокіл, го, Власть, молодежь, борьба | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024