П`ятниця, 17.05.2024, 14:24
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2010 » Серпень » 28 » Будьте обачними
Будьте обачними
02:29

Районна організація Товариства Червоного Хреста, як і вся світова червонохресна спільнота, активно залучає кошти спонсорів для виконання програм підтримки малозабезпечених категорій громадян: розповсюдження марок Червоного Хреста, збір одягу, взуття та інших матеріальних цінностей, проведення благодійних заходів, які проходять у трудових та учнівських колективах. Вони зрозумілі широкому загалу громадськості і не викликають занепокоєння в плані шахрайства. Але при проведення подвірних обходів з цією метою викликає певну недовіру, та в наш час і не дивно.

Тож просимо жителів району бути обачними. Працівники районної організації Товариства Червоного Хреста при подвірних обходах мають відповідні службові посвідчення, завірені печаткою листи благодійних внесків, у які записуються прізвище особи, сума внеску та ставиться особистий підпис. Червонохресний працівник на ваше прохання пред'явить особистий паспорт, дасть для можливої довідки телефон та адресу районної організації Товариства Червоного Хреста. Сестричка милосердя не вимагатиме у вас особисті документи, не буде пропонувати вам дешеві товари чи послуги, сумнівні грошові виграші, не гарантуватиме пільги в пенсійному забезпечені та таке інше. Наголошу, що в селах такі відвідування жителів ми проводимо за погодженням із сільським головою (мається завірений підписом та печаткою лист) із представником сільської ради (а це знана на місцях людина).

Шановні земляки! Ми щиро вдячні всім вам, хто з розумінням ставиться до злиденного буття ближнього і ділиться в міру свої можливостей через Червоний Хрест копійчиною чи матеріальними цінностями. Будемо й надалі раді вашій щонайменшій участі в червонохресних благодійних заходах. Наш телефон: 2-34-99, адреса в районному центрі вул. Комінтерна 43, кімната 72 (поліклініка для дорослих)

Від щирого серця вітаю всю громаду з Днем Міста та Днем Незалежності України, спасибі за гуманність і низький уклін вам, дорогі друзі, гарного здоров'я, достатку і взаєморозуміння, доброти сердець і щедрості рук!

Голова районної організації Товариства Червоного Хреста Володимир Слинько.

Переглядів: 692 | Додав: gosokil | Теги: Червоний Хрест | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024