П`ятниця, 17.05.2024, 13:35
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2010 » Серпень » 28

Для кожного своя ціна, звісно, можна вирахувати, скільки нараховано зарплатні за цей час, а може хтось може за цей короткий проміжок часу врятувати чуже життя.... Але розмова піде не про це. Розмова піде про те, скільки по суті коштує п'ять хвилин кожного члена нашої громади для міста, а по суті, скільки ми самі втрачаємо, не маючи цих мізерних 300 секунд..... Рада ГО "Сокіл” поцікавилась, скільки в день вартує для міста така стаття витрат як "благоустрій міста” - по суті прибирання та приведення в порядок наших вулиць, які кожен день добросовісно захаращується дрібним сміттям, пустими пляшками, бляшанками з під пива та різноманітною упаковкою. Ціна "питання” - до двох тисяч гривень щодня!!!!! Можна заперечити, що для такого доволі великого міста це невелика сума, але порахуйте скільки це виходить на рік. Більше 720 ... Читати далі »

Переглядів: 805 | Додав: gosokil | Дата: 28.08.2010 | Коментарі (0)

Районна організація Товариства Червоного Хреста, як і вся світова червонохресна спільнота, активно залучає кошти спонсорів для виконання програм підтримки малозабезпечених категорій громадян: розповсюдження марок Червоного Хреста, збір одягу, взуття та інших матеріальних цінностей, проведення благодійних заходів, які проходять у трудових та учнівських колективах. Вони зрозумілі широкому загалу громадськості і не викликають занепокоєння в плані шахрайства. Але при проведення подвірних обходів з цією метою викликає певну недовіру, та в наш час і не дивно.

Тож просимо жителів району бути обачними. Працівники районно ... Читати далі »

Переглядів: 691 | Додав: gosokil | Дата: 28.08.2010 | Коментарі (0)

За повідомленням інтернет-видання "Провінція” (http://pro-vincia.com.ua) в Черкаській області зареєстровано всього 197 ОСББ (об'єднань співвласників багатоповерхових будинків), наразі в нашому місті вже сформовано більше 10 таких об'єднань, що є значним показником в розвитку самоврядуванні населення. І хоча наша область займає одне з останніх місць в цій області, можна сказати, що нарешті таке явище, як пасивне ставлення до власного життя в нашому місті потроху змінюється на активну позицію громади.

Нарешті громада бере на себе відповідальність та намагається боротися за свій доб ... Читати далі »

Переглядів: 722 | Додав: gosokil | Дата: 28.08.2010 | Коментарі (0)

На протязі двох тижнів було проведено опитування населення міста з доволі незвичними питаннями: їх було всього три. 1- чи знаєте Ви свого депутата? 2-Чи знаєте Ви, де знаходиться приймальня Вашого депутата? Та третє питання: Чи знаєте Ви, що депутат зобов'язаний кожен рік звітуватися перед громадою та коли в останній раз ви чули результати діяльності свого депутата? Як Ви думаєте, наші читачі, який результат? Що саме дивне (хоча напевно вже нікого не дивують такі результати) відповідь була середньо-статистична по Україні..... Хоча виборцям слід дуже добре замислитися — результати шокують!!! 98% населення не знають, хто у них депутат (ті 2% населення раз чи два пересіклися з депутатом при потребі взяти довідку) 100% майбутніх виборців не знають, де знаходиться приймальня обранця та ніколи не чули про будь які звіти..... ... Читати далі »

Переглядів: 629 | Додав: gosokil | Дата: 28.08.2010 | Коментарі (0)

Було проведено контрольну закупку цигарок при участі неповнолітнього 14-ти річного хлопця. З п'ятнадцяти магазинів, що знаходяться по центральній вулиці, Ми спромоглися придбати тютюн тільки в семи торгових точках. Все таки прогрес є, адже при першій такій акції усі магазини без винятку збували таку продукцію неповнолітнім. Публікуємо порушників, що власну наживу цінують більше ніж здоров'я підлітків: Магазин «Віктан» Мельник Анатолій Йосипович, Магазин «Хліб і до Хліба» ПП Шкуренко Тетяна Петрівна Пр-кт Шевченка 33, Магазин «Гурман» ПП Верба Віра Олексіївна, Кіоск (навпроти Гастроном і ЩЕ) ПП Пастушенко Сергій Васильович, Табачний відділ в «Жигуновському» домі Звенигородський РСТ, Магазин "Для ... Читати далі »

Переглядів: 738 | Додав: gosokil | Дата: 28.08.2010 | Коментарі (0)

Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Дякуємо всім мешканцям Звенигородки, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зломився, не втратив віри, а продемонстрував приклад безкорисного служіння малій батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще. Вітаємо також молоде покоління, яке буде визначати долю нашого міста в майбутньому. Дуже хочеться бачити нашу молодь цілеспрямованою, здоровою, перспективною, освіченою, з активною життєвою позицією. Нехай же зростає та процвітає наше улюблене місто! Нехай щастя, любов і достаток живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, в кожній родині, об ... Читати далі »

Переглядів: 637 | Додав: gosokil | Дата: 28.08.2010 | Коментарі (0)

24 серпня Україна відзначає свій 19-й День Народження, як визнана Світом суверенна незалежна держава. Багато поколінь українців могло про це хіба що мріяти. Нам, сьогоднішнім українцям, дано долею шанс в такий період жити. Жити - як? Жити, як Людина, як Особистість, як Українець. Що це значить в нашому з вами розумінні - питання непросте й багатогранне. Але передусім, від імені ГО "Сокіл”, я мушу щиро висловити надію на те, що це значить бути культурною, освідченою, розумною людиною, що знає ціну таким людським рисам, як мужність, мудрість та щирість.

... Читати далі »
Переглядів: 740 | Додав: gosokil | Дата: 28.08.2010 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024