П`ятниця, 17.05.2024, 10:15
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2010 » Листопад » 6 » Громадські організації корисніші для демократії, ніж опозиція
Громадські організації корисніші для демократії, ніж опозиція
21:01
Українській владі необхідно налагодити тісну співпрацю з неурядовими організаціями, оскільки вони відображають реальні настрої у суспільстві, заявила заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман. На її думку, НУО роблять для утвердження демократії в країні більше, ніж опозиційні політичні партії.

«На мою думку, влада повинна перейти не просто до діалогу з «третім сектором », а до тісної співпраці з ним. Той, хто вважає, що це неможливо через якісь ідеологічні чи мотиваційні антагонізми, помиляється. Влада зацікавлена у коректуванні своєї політики з боку незалежних експертів », - впевнена заступник глави АП.

На думку Герман, саме НУО можуть донести до влади реальні настрої всередині українського суспільства.

«Будь-яка влада бажає забезпечити себе підтримкою виборців якщо не назавжди, то на максимально можливий термін. І кращим союзником для них тут виступають якраз громадські організації, які відображають реальні настрої у суспільстві. Без їхнього врахування прийняття правильних управлінських рішень є ризикованим», - переконана Герман.

При тому заступник глави АП вважає, що український «третій сектор» робить для утвердження демократії в країні більше, ніж опозиційні політики, пише «Дзеркало тижня».

«Громадські організації в Україні, а їх чимало, роблять для утвердження демократії в нашому домі набагато більше, ніж опозиція. Критика з їх боку на адресу влади звучить хоч і гостра, але, у принципі, конструктивна. Громадські організації намагаються залучати до співпраці інтелектуалів, які бачать свою місію у формуванні в Україні громадянського суспільства, а не у використанні грантів для кар'єрного просування у політиці. НУО не бігають скаржитися на владу за кордоном і не займаються «джинсою», коли йдеться про розміщення критичних матеріалів про Україну у впливових виданнях Старого світу або за океаном », - переконана Герман.
Переглядів: 582 | Додав: gosokil | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Фоня  
0
Егор мне истинно жаль что Вы не попали хотя бы в депутаты городского совета,( я лично не сомневаюсь что вы наверное могли бы принести пользу городу), но вопрос в другом кто вас надоумил пойти кандидатом на пост мэра?, у меня лично сложилось мнение что это сделали ваши бывшие "покровители "из партии Регионов, вы мне скажите как Вы вообще собирались работать Мэром какая у Вас команда один со средним образованием,другой ПТУ и.т.д.,Вы наверное забыли что в этом городе живет больше 18000 тыс.жителей что их надо кормить одевать веселить? Это вам не статьи с инета передерирать?!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024