Неділя, 19.05.2024, 07:53
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » Архів матеріалів

1 июня отмечается Международный день защиты детей. Прекрасный повод всем резко вспомнить о детях, поднять животрепещущие вопросы. По традиции, по городам прошли выставки, парады, концерты.

Такое впечатление, что этот день специально придумали, чтобы сегодня власть, общество, «звезды шоу-бизнеса», интеллигенция и многие другие вспомнили о ребенке, о том что дети все же существуют. Все только и говорят, что «дети - наше все», «дети - наше будущее».

Однако, если посмотреть на положение вещей с «детской политикой», складывается впечатление, что дети этой стране явно не нужны. Разве для ребенка самое главное в жизни призрачные путевки в «Артек», игрушки или концерты в ... Читати далі »

Переглядів: 677 | Додав: administrator | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (0)

Дозволимо собі дати пораду всім батькам, особливо чоловікам . Отже, порада:

Етап 1.

Нічого не міняйте, живіть як жили до цього часу, але витратьте два тижні, щоб зробити по-хвилинний хронометраж вашого спілкування з дітьми (бути разом вдома, але не спілкуватись не рахується).

Етап 2.

... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: administrator | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (0)

Вплив паління на здоров'я людини

Про шкідливість паління сказано і написано стільки, що можна не одну антитютюнову бібліотеку скласти. Але ще багато людей не вважають паління шкідливим для здоров'я. Звичайно, якщо згадати те, що люди, які палять, не страждають на хворобу Паркінсона, або те, що, наприклад, на Кубі колись палити сигару було престижно: якщо людина палила, то це означало, що вона живе в достатку.

З давніх давен

У всі часи були особи, які люльки чи сигари з рота не виймали, а жили по вісімдесят, або й більше років (доречі, ще ніхто не задумувався над тим, скільки б така людина ще прожила, якби не палила? І взагалі, значення має не лише те, скільки прожити, а й як прожити). Безумовно, всі ці факти є справді вагомими, але всеодно, з якого боку не глянь, паління завжди буде шкідливим для здоров'я. Найбільш сумним є те, що на сьогоднішній день паління стало і національним символом, і джерелом заробітку, предметом реклами, темою, або незамінним елементом ... Читати далі »
Переглядів: 1318 | Додав: administrator | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

На жаль, так склалося історично, але алкогольна тема є сором’язливою, люди соромляться самої теми, а тим більше цікавитися методами одужання. Часто чую про страх почути свій діагноз, що це звучить як «вирок». Страх почути те, від чого немає «чарівної таблетки». Надто багато в нашій країні ворожок, горбачовських міфів, соціалістичних приказок та анегдотів – які, у свою чергу, надто міцно вкорінилися у наш побут, у нашу свідомість.

Наприклад: ти мене поважаєш? на коня; клин – клином; приписка в колективі; 300 – років стакану; псевдо рибалка, або просто розслабитися до втрати пам’яті та людської гідності перетворюючись на некеровану тварину. Доречно тут навести анегдот про мавпу з гранатою – і ніколи не вгадаєш в який бік вона цю гранату жбурне. І ця людиноподібна тварина невідомо що витворяє, може бігати містом, офісом, з опісяними штаньми, прийде у свою домівку побитою, без грошей, гаманця, одягу, золотих прикрас, а може їздити автомобілем … і абсолютно без різниці чи це двірник ... Читати далі »
Переглядів: 738 | Додав: administrator | Дата: 05.06.2010 | Коментарі (0)

За весь период моей научно-практической жизни, я видел много разных химических реакций. Но той, о которой хочу рассказать в этой статье, я не находил ни в одном химическом учебнике и справочнике, ее не встретишь в химических лабораториях, но она произошла в моей жизни.

Пузыри и запахи химических реакций с детства увлекали мое детское сердце, замысловатые химические формулы открывали воображению неведомый и таинственный мир интересной науки. Моя неугомонная жажда проведения опытов, опустошала химическую лабораторию школы. Дома, под ванной была создана лаборатория, которая содержала солидный перечень реагентов и химической посуды, которую естественно не досчитывалась школьная лаборатория. Результаты моих домашних опытов, повышали уровень знаний не только мой, но и моих родителей; они знали, что такое хлор и хлорная кислота, потому, что едкий запах этих веществ, вынуждал их открывать балкон, чтоб не задохнуться. Вникая в глубины научной химии и фармакологии, мн ... Читати далі »
Переглядів: 795 | Додав: administrator | Дата: 05.06.2010 | Коментарі (0)

На мою думку, тенденції що відбуваються вже заперечили твердження про те, що саме споживацтво стало причиною кризи. Справжньою причиною була схильність фінансових «воротил» до надмірних ризиків (в гонитві, звичайно ж, за надприбутками). Звичайно, це спонукало людей споживати товари які їм явно були не по кишені, але чи є це поганим?

Так, в «епоху» кредитного буму у громодянина було відчуття що він може дозволити собі багато що, не зважаючи на реальні доходи. Дорогий телефон, вартістю в декілька зарплат, «плазму», яка коштує більше ніж усе майно покупця вкупі, «деу-ланоси», термін експлуатації яких спливав раніше ніж закінчувався кредитний період, - кожен знав що при бажанні все це можно оформити в кредит, банківські агенти в буквальному сенсі ходили по домівка та «впарювали» людям гроші.

З іншого боку, взявши кредит людина починала розраховувати свої видатки таким чином щоб мати змогу його виплачувати, а це, в свою чергу, стимулювало якось планувати власний бюджет, відмов ... Читати далі »
Переглядів: 795 | Додав: administrator | Дата: 05.06.2010 | Коментарі (0)

У селі Легедзино Тальнівського району Черкаської області встановлено пам'ятник бійцям Окремої Коломийської прикордонної комендатури. Тут у липні 1941 року вони піднялися в останню атаку, щоб ціною власних життів захистити підступи до Києва. До місця основного удару в район Умані, Легедзино, Підвисокого було кинуто 22 повнокровні дивізії, включаючи елітні частини СС "Лейбштандарт Адольф Гітлер" (загін особистої охорони фюрера), 49-й гірнострілковий корпус та 11-а танкова дивізія.

Прикордонну комендатуру посилили місцевою школою собаківництва - 25 тренерів і 150 службових вівчарок. Один із гітлерівських ударів було націлено саме на ці штаби. Солда ... Читати далі »

Переглядів: 867 | Додав: administrator | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

Худалеєва Зінаїда Андріївна, 1923 р.н., росіянка з Смоленської області, інвалід Великої Вітчизняної війни 1 групи. З ранніх років лишилася сиротою. Закінчила ФЗУ, влаштувалась на текстильну фабрику, закінчила курси водіїв автомобілів. В перші роки Великої Вітчизняної війни Зінаїда Андріївна захищає Вітчизну. 22 червня 1942 року вона на Ленінградському фронті 176 окремого інженерного Червонопрапорного батальйоную Балтійський флот. Військовий склад №128. Рядова, водій ГАЗ-АА (полуторка). Доставка бойовим частинам Волхівського та Ленінградського фронтів мін, снарядів, зброї з Кронштадту Фінської Затоки по Ладозі та продуктів харчування блокадному Ленінграду. Тоді це була "дорога життя”. Худалеєва виконувала і інші обов'язки по доставці секретної пошти штабам фронтів. На війні, як на війні, все трапляється, чого не передбачиш.

... Читати далі »
Переглядів: 804 | Додав: administrator | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

Важко було зрозуміти та повірити в те, що сталося в ту злопам'ятну ніч — 22 червня 1941 року...

А сталося те, що наш народ і не чекав. Почалася Велика вітчизняна війна. Фашистська Німеччина віроломно без оголошення війни напала на Радянський Союз. Юрби людей йшли до центру міста біля пам'ятника Леніну, безперервно лунали повідомлення по радіо-рупору про напад німців. Хвилювалися всі, ділилися думками, передбаченнями, враженнями про те, що сталося і чим вона, війна закінчиться...

Незабаром, через декілька годин, почали викликати н ... Читати далі »

Переглядів: 793 | Додав: administrator | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

Шановні ветерани!

Сердечно вітаємо Вас з Днем доблесті та героїзму, ювілеєм Великого подвигу патріотів — річницею Великої Перемоги над німецько-фашиськими загарбниками!

День Перемоги назавжди залишиться днем нашого національного тріумфу, символом героїчного минулого, величі духу і братства народів. Стійкість, мужність та самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті в ім'я перемоги над фашизмом — істинний приклад патріотизму для нащадків.

... Читати далі »

Переглядів: 1626 | Додав: administrator | Дата: 29.05.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 »
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024