П`ятниця, 03.05.2024, 06:53
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » Архів матеріалів
Намагаючись уникнути відповідальності за незаконну привативацію підвальних технічних приміщень багатоповерхівки, самовільний захват комунального майна та несанціонованого перепланування, влаштування вігрібної ями в підвалі багатоповерхівки (ЩО ГРУБО ПОРУШУЄ ВСІ ДІЮЧІ САНІТАРНІ НОРМИ ТА МОЖЕ СПРИЧИНИТИ РУЙНУВАННЯ ФУНДАМЕНТУ) власник цих приміщень,  Бабенко  "завалив" усі можливі інстанції скаргами на діяльність ГО "Сокіл". Робота ГО "Сокіл" на даний момент повність заблокована. Ведеться слідство. 

Далі буде.....
Переглядів: 1258 | Додав: gosokil | Дата: 14.01.2012 | Коментарі (0)

Журналистка ТСН, которая устроилась на работу учительницей в одном из сел Черкасчины, исследовала, как проводят свободное время старшеклассники. Один из 11-классников сразу признался, что после школы обедает и возится по хозяйству. Потом едет в соседнюю деревню ухаживать за девушками. С местными не ходят, потому что все село потом будет знать.
Молодые люди не любят ходить на концерты местных деятелей культуры, идут преимущественно в бары. Их в селе аж два. Работают все время. Тамошний репертуар ученикам нравится. На самом деле бар - это два столика в магазине, где продаются сигареты, каши и носки. И конечно, алкоголь.
Как отдыхают дети, в деталях рассказывает продавщица: "напьются, а потом валяются бульбуляторы".
Особенностей отдыха не скрывают и сами школьники. Даже бравируют этим на уроке. "(Пьем) как получится! На сколько денег хватит. 15 грн бутылка водки стоит у бабы какой-то. В месяц тратим, может, гривен 200, если каждые выходные пить", - говорят ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Додав: gosokil | Дата: 14.01.2012 | Коментарі (0)

Страна делает самые вместительные самолеты и бокалы для шампанского. Украинская милиция раскрывает 90% преступлений. Мы часто употребляем букву "п" и пятые самые известные в мире алкоголики. Мы любим сало, но свинины едим в три раза меньше немцев. А еще украинцы придумали самую популярную рождественскую песню в мире.


1. Больше всего слов в украинском языке начинается на букву "п". Самая часто употребляемая буква украинского алфавита – «о». Реже всего используются буквы «ф» и «ґ».

2. Одну из самых известных песен в мире – Summertime – Джордж Гершвин написал под впечатлением от колыбельной «Ой ходить сон коло вікон» в исполнении Украинского Национального хора.

3. Третий самый посещаемый в мире Макдональдс – в Киеве, возле железнодорожного вокзала. Это заведение неизменно попадает в пятерку самых людных Макдональдсов мира. В прошлом году здесь сделали более двух миллионов заказов.

4. Станция метро «Арсенальная» в Киеве - самая глубокая в мире, и она уходит ... Читати далі »
Переглядів: 754 | Додав: gosokil | Дата: 03.12.2011 | Коментарі (0)

Опубликованы обобщенные результаты Украины в рейтингах международных организаций в различных сферах жизни. Страна занимает третье место в Европе по количеству автомобилей класса люкс, и в то же время четверть украинцев живут за чертой бедности.

Опубликованы обобщенные результаты Украины в рейтингах международных организаций в различных сферах жизни. Страна занимает третье место в Европе по количеству автомобилей класса люкс, и в то же время четверть украинцев живут за чертой бедности.

1-е место

• По производству и экспорту подсолнечного масла. В 2010-м объем производства подсолнечного масла в Украине составил 3,3 млн. тонн, 90% из которых было экспортировано.
• По уровню детского алкоголизма
• По темпам вымирания. С 1992 года украинцев стало меньше на 6 млн.
• По распространенности ВИЧ среди взрослых (в Европе и Центральной Азии)
• По распространенности ВИЧ среди беременных женщин (в Европе)

2-е место

• По количеству курильщиков: в возрас ... Читати далі »
Переглядів: 736 | Додав: gosokil | Дата: 03.12.2011 | Коментарі (0)

На жаль, у повсякденному житті дедалі частіше й частіше доводиться стикатися з необхідністю заповнювати всілякі анкети, опитувальники, квитанції; з реєстрацією в Інтернеті… Приміром, чого тільки варті недавні титанічні зусилля банків зі збирання інформації про своїх клієнтів на виконання постанови фінансового регулятора. Щоб устигнути до визначеного терміну, 25 жовтня, фінансові структури буквально налягли на своїх клієнтів усім миром. Під цей «опис» фактично підпали всі дорослі фізичні і, зрозуміло, юридичні особи. Причому ті, хто заповнював анкети та опитувальні листки, переконалися, як багато банків, щоб догодити начальству в Нацбанку, намагалися довідатися про свого клієнта по максимуму. Мовляв, зайва інформація не завадить. Відповідно до Положення про здійснення банками фінансового моніторингу (постанова правління Нацбанку України від 14 травня 2003 року №189) вони можуть це робити. Інша річ, що банки зловживають своїми правами, іноді вимагаючи інформацію, яка ... Читати далі »
Переглядів: 1258 | Додав: gosokil | Дата: 22.11.2011 | Коментарі (0)

В Україні стабільно найбільш корумпованими залишаються чотири сфери. Першість тримає Державна автомобільна інспекція, слідом ідуть судова система, медицина та міліція. Незначне, але зменшення рівня корупції спостерігається у вищих навчальних закладах. Таких висновків дійшла Європейська дослідницька асоціація.

Європейська дослідницька організація спільно з Київським міжнародним інститутом досліджень в чергове проаналізували стан корупції в Україні. У ньому йдеться про зловживання державним службовим становищем з метою отримання особистої вигоди. За даними опитування, 80% українців вважають, що рівень корупції в Україні за останні 2 роки не зменшився. Разом з тим прояви хабарництва спостерігаються дедалі в більшій кількості сфер суспільного життя, кажуть дослідники.

60% опитаних зізналися, що були втягнуті в корупційні стосунки з посадовцями. Добровільно хабарі давали лише 10% із них. Практично кожен четвертий контакт із чиновником закінчується вимаганням хабара, розповіл ... Читати далі »
Переглядів: 718 | Додав: gosokil | Дата: 21.09.2011 | Коментарі (0)

 Фільм показаний на державних телеканалах Литві, Латвії, Естонії, України, Білорусі, Польщі, Словенії, США . Не показаний та більш того, заборонений у Росії.
Переглядів: 738 | Додав: gosokil | Дата: 23.04.2011 | Коментарі (0)

Юний друже! Так, так – юний, бо ця невеличка брошура написана саме для молоді. Написана як спроба поділитися життєвим досвідом та певними знаннями щодо дуже важливого питання – як зробити своє життя безпечнішим. Ти тримаєш у руках не нудне повчання чи моралістичну проповідь, це серйозна, але відверта розмова, а тому відразу будемо на «ти».

Ми будемо говорити про міліцію, а точніше про те, як тобі уникнути випадків приниження та жорстокості з боку правоохоронців. Сам розумієш – тема актуальна. Якщо тобі 20 років, і патрульні ще не нишпорили по твоїх кишенях у пошуках викраденого десь мобільника, жодного разу не зігнали ввечері з лавки у сквері або просто не нагрубили при друзях або дівчині, мушу констатувати – тобі пощастило. У наш час такі випадки – рідкість. Безпричинне затримання, знущання, побиття та катування, незаконні обшуки у квартирах та принизливі особисті огляди – про всі ці ганебні випа ... Читати далі »
Переглядів: 1610 | Додав: gosokil | Дата: 09.04.2011 | Коментарі (0)

15 березня 2011 року парламент у першому читанні ухвалив законопроект №7532, який стосується внесення ряду суттєвих змін до діючого тендерного законодавства

Що це означає?

Поряд з безсумнівно потрібними речами по спрощенню процедур проведення торгів у відповідності до стандартів та директив ЄС, українські "винахідники" в чергове намагаються проштовхнути цілу низку явно корупційних речей, які знищать українські тендери.

Зокрема такі:

1. Ну не подобається чиновникам, що люди знають так багато про тендери. Якщо закон приймуть, кількість та обсяг тендерної документації, що підлягає обов"язковому оприлюдненню замовниками торгів, суттєво зменшиться. І громадськість не знатиме, хто реально бере участь у тендерах та чи не були ці люди пов"язані між собою або організаторами закупівель. І забудьте про Єдиний портал держзакупівель - його роль зводиться до нуля.

2. Державні чи казенні підприємства, в яких держава має понад 50% частку, відтепер будуть організовува ... Читати далі »
Переглядів: 718 | Додав: gosokil | Дата: 21.03.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 9 10 »
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024