П`ятниця, 03.05.2024, 10:46
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » Архів матеріалів

або як їх розглядають у райдержадміністрації та райраді....

Ще одна стаття “Шевченкового краю” привернула увагу громадської організації “Сокіл” - “Ваше звернення розглянуто”..... Дуже гарно написано, аж очі радує.... Але, милі посадовці, а може досить дурити голову громаді? Багато хто знає, що звертатися до влади з зверненнями досить безрезультатно, як там написано у статті - “на 115 звернень надано роз'яснення”..... Але в законі України “Про звернення громадян” не існує такого терміну як “надання роз'яснення на звернення громадянина” - по суті постійно на звернення або скарги посадовці й надають ось такі пояснення, які є формальними “отмазками”, які навіть законної сили не мають. От і сидять посадовці по кабінетам, одписують казна-що, аби зробити черговий ... Читати далі »

Переглядів: 783 | Додав: gosokil | Дата: 23.10.2009 | Коментарі (0)

Після першої публікації громадської організації, в якій висвітлювалися проблеми підліткового алкоголізму та тютюнопаління, шпальти газети “Шевченків край” зарясніли статтями керівництва райдержадміністрації про активну роботу щодо цієї проблеми, здійснені виїзні перевірки, виявлені грубі порушення чинного законодавства та інші проблеми району.... Але, якщо Ми уважно проаналізуємо ті статті, на поверхню випливають очевидні факти — в районі вже дуже тривалий час ніхто цією проблемою не опікується — в статті “Зробимо все, щоб не втратити молодь” чітко вказано, що 9 місяців жодних порушень ніхто не помічав. Але ж ці порушення були вже довгий час, їх просто не помічали або не бажали помічати...... То навіщо нашій громаді та всьому району такий здоровенний апарат посадовців, котрі починають бодай щось робити коли ... Читати далі »
Переглядів: 786 | Додав: gosokil | Дата: 23.10.2009 | Коментарі (0)

Ось таке і маєш......
Після виходу статті «А Сокіл в`є гніздо» надрукованій в «Шевченковому краю» 2 жовтня 2009 року, Радою було розпочате незалежне внутрішнє розслідування та збір офіційних документів для судового позову на автора цієї статті за наклеп на громадську організацію. Автор Білецький Ф.Ф. Так яскаво розписував цілу низку порушень, відкрито спирався на отримані факти.... Хоча в статті автор зазначив - «що до нього доходили чутки».... цікаво, з яких пір професійні журналісти почали опублікування пліток? Автор спирався на безліч інстанції, хоча з райдержадміністрації прийшов офіційний лист, що Білецький до них за інформацією не звертався. З інших інстанцій поки-що чекаємо відповідей. Але пролити трохи світла на ситуацію допомогла проста випадковість......
При проведені опитування громадської думки, один з членів організації, котрий знає в обличчя пана Білецького сказав мені - «Ось дивись, іде автор статті»...... Підійшли до Білецького, поздоровкали ... Читати далі »
Переглядів: 810 | Додав: gosokil | Дата: 23.10.2009 | Коментарі (0)

Як виявилось, не такі вже високі паркани... Так, в місті є багато проблем, в тому числі й наркоманія, від якої можна відгородитися парканом.... Але таким чином вирішувати нагальні проблеми міста просто неможливо....
Рада громадської організації «Сокіл» та активісти «молодіжного активу Звенигородшини» висловлюють щиру подяку керівництву загальноосвітньої школи №1 та особисто директору школи Шукало Д.М. за розуміння та взаємну співпрацю, щодо вирішення питання про дітлахів, які залишилися без спортивного майданчика, дякуючи високому паркану встановленому райрадою. Досягнута домовленість, що всіх дітлахів, які мешкають неподалік, буде влаштовано до спортивних секцій школи №1. Завдяки небайдужій людині у підлітків з'явився вибір - замість пляшки з цигаркою знайти нових друзів ,а можливо і своє призвання в гуртках та в спорті. Як говорить народне прислів'я-світ не без добрих людей. Це перший крок до того,щоб забрати дітей від згубного впливу вулиці,яка так затягує н ... Читати далі »
Переглядів: 1153 | Додав: gosokil | Дата: 23.10.2009

ВІД НАС ВІДГОРОДЖУЮТЬСЯ!!!

Високий паркан не вирішить проблему малолітнього алкоголізму та наркоманії, А ПОПОВНИТЬ "ЇХНІ РЯДИ."

Саме така впевненість виникає після того, як починаєш вникати в ситуацію з ГО "СОКІЛ" та спортивним майданчиком ... Читати далі »

Переглядів: 855 | Додав: administrator | Дата: 11.10.2009 | Коментарі (0)

                                                         полушутка-полубыль
Сия история написана в шутливом тоне или с сарказмом, не стоит воспринимать всерьёз многие факты, хотя некоторые могут извлечь из этой былины полезные уроки. Для начала начнем с начала:
1. Создание НГО. Для создания сей загадочной структуры необходимо определится, что Вы на самом деле хотите. При довольной серьёзной компании единомышленников, всё-таки стоит зарегистрировать это «чудо законодательства». Так Вы получите минимальный набор инструментов для продолжения работы — юридическое лицо, банковские реквизиты и печать. Всё это конечно впечатляет, но.... не стоит забывать, что такой статус создает лишние проблемы — отчёты в налоговой инспекции, административная и изредка уголовная ответственность для Головы НГО. Админки и уголовки очень легко избежать — просто пропишите в статуте НГО что Голова НГО работает на общественных началах и не является «посадовою особою». Юр ... Читати далі »
Переглядів: 1348 | Додав: gosokil | Дата: 13.09.2009 | Коментарі (0)

Понедiлок, 17 серпня, 17:21 
В Україні назріває чергове екологічне лихо. Місто Звенигородка, що на Черкащині, задихається у власних нечистотах. 
Уже кілька років місцевий водоканал періодично спускає їх у річку, котра, як за іронією долі, має назву – Гнилий Тікич. Протікає вона через усе місто. Каналізаційний бруд зливають у неї мало не щодня. Люди у розпачі – і не лише через сморід. Кажуть, наслідки уже відчули на власному здоров’ї. 
Річка Гнилий Тікич - тепер гниє по-справжньому. Терпець уривається, - нарікають люди. Вони живуть поруч. Воду з криниць давно не п`ють. Городи з річки не поливають. А через сморід навіть вікна не відчиняють. 
Наталія, мешканка Звенигородки: “Здоров’я погано, голова болить, не можна дихати, дитину не можна випустити, в нас дітки маленькі і внуки, ми дитину не можемо ввечері випустити ні на двір, ніде нічо”. 
Не пускають до води і свійських птахів. Гинуть. А от бджолам летіти не заборониш. Пан Микола показує пасіку і жури ... Читати далі »
Переглядів: 1199 | Додав: administrator | Дата: 18.08.2009 | Коментарі (0)

В Україні кожен другий старшокласник вживає алкоголь та палить цигарки.......

Як свідчить статистика, більшість з них роблять це вже з 12 років. Понад 60 відсотків школярів уже постійні курці, ще 40 відсотків - систематично випивають. Лише за останні чотири роки вживання алкоголю серед неповнолітніх зросло у чотири рази.

Дівчата та хлопчаки полюбляють слабоалкогольні напої. І помиляються ті, хто думає, що це лише дитяча випивка. У літрі восьмиградусного коктейлю міститься 80 грамів чистого спирту. Приблизно стільки ж у двохстах грамах горілки

Хоча про розкладаючий вплив тютюну та алкоголю на організм людини, про вкриті нікотинови ... Читати далі »

Переглядів: 1060 | Додав: gosokil | Дата: 04.08.2009

Відкрите звернення громадської організації “Сокіл” до підприємців Звенигородки, які займаються роздрібною торгівлею тютюновими та алкогольними виробами

Здоров’я нації – показник добробуту держави, тому його збереження є завданням державного рівня. Особливої уваги потребує молодь, усвідомлення нею цінності здоров’я, розуміння визначальної ролі здорового способу життя та формування індивідуальної поведінки кожної молодої людини на цих засадах. Для українського суспільства важливо мати здорову, духовно багату націю. Останніми роками в Україні склалося протиріччя між потребами суспільства у здоровій, соціально активній нації і незадовільним станом значної її частини, яка уражена негативними явищами. Проблеми, пов’язані з вживанням алкоголю та тютюну, стали сьогодні загрозливим викликом українській нації і державі. Алкоголь, тютюн спричиняють ряд проблем у житті міста. Особлива стурбованість щодо алкоголю і тютюну зумовлена високим рівнем його виробництва, тор ... Читати далі »
Переглядів: 1272 | Додав: gosokil | Дата: 17.07.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10
Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024