П`ятниця, 17.05.2024, 12:17
Громадська організація "Сокіл"

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту
...
Форма входу
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Актуальні новини
ПРЕС-ЦЕНТР
Статистика


Счетчик тИЦ и PR на serank.ru


Погода
Головна » 2010 » Червень » 19

Для початку громада повинна зрозуміти одну річ: часи "совка” закінчилися в 1991 році та почався "загниваючий” капіталізм. Зникла супердержава, яка самостійно вирішувала, скільки та за що сплачувати. Появився новий принцип життя: "гроші — товар”. І вже напевно пора зрозуміти, що за ті кошти, які сплачують власники квартир, потрібно отримувати належної якості послуги. Якщо пояснити "на пальцях” десь приблизно така ситуація: Ви віддали на ремонт автомобіль (ремонт двигуна) а Вам повернули несправну машину з словами: «вибачте, всі Ваші кошти пішли на оплату податків та зарплату робітників, на решту не вистачило, але ми Вам килимки помили...» Правда не подобається такий сервіс?

Два-три тижня назад проводились громадські слухання по ... Читати далі »

Переглядів: 1044 | Додав: administrator | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (0)

Перша акція була проведена в Звенигородській школі-інтернат. Було прочитана лекція щодо шкоди, яку наносить алкоголь та тютюн на організм людини. Виявилась цікава річ: підлітки та дорослі добре знають що пити та палити це шкідливо. Але практично ніхто не знає яку велику шкоду наносять ці наркотики організму…

Напевно, єдине джерело інформації – це та сама реклама алкогольних напоїв, але то є сама страшна брехня!!!! Що ми завжди бачимо при рекламі горілки та пива? «Надмірне споживання алкоголю шкідливо для вашого здоров‘я»…. То страшна неправда!!!! Будь-яка кількість спирту наносить непоправну шкоду організму, особливо дитячому. І в першу чергу страждає не печінка, а мозок, навіть при вживанні 50 грам горілки помирає біля 10000 клітин мозку. Мало хто знає, що етиловий спирт є органічним розчинником, який розчиняє жировий шар на червоних тільцях (так, сам ... Читати далі »

Переглядів: 759 | Додав: administrator | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (0)

1 июня отмечается Международный день защиты детей. Прекрасный повод всем резко вспомнить о детях, поднять животрепещущие вопросы. По традиции, по городам прошли выставки, парады, концерты.

Такое впечатление, что этот день специально придумали, чтобы сегодня власть, общество, «звезды шоу-бизнеса», интеллигенция и многие другие вспомнили о ребенке, о том что дети все же существуют. Все только и говорят, что «дети - наше все», «дети - наше будущее».

Однако, если посмотреть на положение вещей с «детской политикой», складывается впечатление, что дети этой стране явно не нужны. Разве для ребенка самое главное в жизни призрачные путевки в «Артек», игрушки или концерты в ... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: administrator | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (0)

Дозволимо собі дати пораду всім батькам, особливо чоловікам . Отже, порада:

Етап 1.

Нічого не міняйте, живіть як жили до цього часу, але витратьте два тижні, щоб зробити по-хвилинний хронометраж вашого спілкування з дітьми (бути разом вдома, але не спілкуватись не рахується).

Етап 2.

... Читати далі »

Переглядів: 674 | Додав: administrator | Дата: 19.06.2010 | Коментарі (0)

Архів записів
Наше опитування
Чи потрібна "коменданська година" для молоді?
Всього відповідей: 65
місцеві вибори
Яку партію ви підтримаєте на місцевих виборах?
Всього відповідей: 93
Друзі сайту
Я з ГУРТом Звенигородка - моє рідне місто
Книга маразмів України - відвертий аналіз законодавства Освітній портал Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків
Наша кнопка

Щоб розмістити нашу кнопку на своєму сайті скопіюйте код нижче:

Інформ-агенства
Провiнцiя - Iнформацiйно-аналiтичне видання. Громадсько-політичне видання
Провінція
НГО "Сокіл" © 2024